Senior-mesterskap//

Sterk laginnsats fra de norske seniorene

Nylig ble det spilt lag-mesterskap for både damer og herrer ute i Europa. Ekstra gledelig var det for en spiller som registrerte sin aller første hole-in-one.

Det norske laget feirer den sterke prestasjonen i Belgia.
Publisert Sist oppdatert

Norsk Senior Golf har som motto å «spille for livet». Gjennom hele sesongen spilles det derfor turneringer på kryss og tvers av det ganske land, hvor deltakerne ofte har uttak til internasjonale turneringer som motivasjon.

For en gruppe norske seniorgolfere var det derfor gledelig å få representere Norge ute på kontinentet forrige uke.

Ni damer reiste nylig til Belgia for å spille Marisa Sgaravatti Trophy (alder 50+) og Ladies Masters Team Championship (alder 65+) på Royal Waterloo.

Sgaravatti-laget, med tidligere håndballspiller Kjersti Grini i front, endte på 11. plass. Grini ble beste norske på 7. plass på den individuelle ledertavlen.

Det ble en ekstra gledelig turnering for Eli Petra Bjørnevik som registrerte sin aller første hole-in-one.

I 65+-klassen kjempet det norske laget seg opp til en 6. plass.

Se resultatene fra Belgia her

På herresiden gikk turen til Portugal hvor 12 nordmenn stilte til start i ESGA Senior Team Championship & Cup på Royal Obidos en drøy time nord for Lisboa.

Med seks utøvere i både netto-klassen og brutto-klassen var det en solid norsk delegasjon som ble sendt sydover.

Nettolaget kjempet seg til en 7. plass. Roger Bjerkeli ble beste norske spiller (16. plass) med rundescorer på 78, 74, 80.

Bruttolaget havnet på en 10. plass, hvor Ola Hjorth ble beste norske på 21. plass (84, 81, 76).