Under onsdagens åpningsrunde i Oman fikk bergenseren verst tenkelig start da han gikk de fire første hullene på fire over par. Han klarte heldigvis å stoppe blødningen raskt, og med bunnsolid spill resten av runden kom han seg inn på én under par for dagen og delt 26.-plass.

Torsdag var han to under par etter fire hull, etter å ha åpnet med en bogey og tre birdies, men med en dobbelbogey og to bogeys på de fire neste hullene var han plutselig to over par ved runding.

Nok en gang klarte han imidlertid å snu spillet, og med fire birdies på back-nine kom han seg inn på -2 for dagen (70). Dermed ligger han nå tre under par og delt 17.-plass, ti plasser over der han startet dagen.

Estanislao Goya (Argentina) leder turneringen på elleve under par. Dersom Arnøy skal sikre opprykk til europatouren denne uken, er det minst en andreplass som må til. Han har syv slag opp til andreplassen når 36 hull gjenstår, så han blir avhengig av å tråkke på gassen fredag for å holde liv i håpet.

Uavhengig av hvordan det går denne uken, får han en ny mulighet til å kvalifisere seg til europatouren i Q-School-finalen i Spania om to uker.

Bergenseren har imponert med sin stabilitet i debutsesongen på Challenge Tour, og han har klart cuten i ni av de 13 turneringene han har spilt.

Leaderboard