Denne uken var 11 nordmenn i aksjon på Rømø Golf Links i Jylland. Der var det veteranen Christian Aronsen som bet best fra seg av de norske spillerne. 

Med runder på 74, 71 og 73 slag endte Miklagard-golferen på +2 sammenlagt og delt 5. plass. Det er hans beste plassering denne sesongen. På fem Nordic League-turneringer i år står han nå med en topp 10-plassering og en topp 5-plassering.

5. plassen gjør at Aronsen klatrer til 15. plass på Nordic League-rankingen. Det er topp-5 der ved sesongslutt som kvalifiserer seg til neste års Challenge Tour, slik Elias Bertheussen klarte i fjor gjennom sin fjerdeplass på rankingen.

Det var kun to spillere som endte under par i den kraftige vinden denne uken: Vinneren Daniel Løkke (Danmark) vant med hele fem slags margin (-7) over svenske Christopher Feldborg-Nielsen.

Nest beste norske spiller var Stavanger GKs Ole Berge Ramsnes på delt 14. plass (+5). Han står nå med en 7. plass og 14. plass på de to turneringene han har spilt i år.

Den ferske proffen Kristian Krogh Johannessen endte på 27. plass på syv over par, med Nordic League-lederen Eirik Tage Johansen hakk i hæl på 29. plass.

Neste Nordic League-turnering, NorthSide Charity Challenge slår i gang på Lyngbygaard Golf 6. mai.

 

Resultater