Tønsberg-jenta er tilbake på Ladies European Tour etter en skuffende exit i LPGA-kvalifiseringen forrige måned.

Forrige uke endte hun på 51. plass i Mubarak Ladies Open i Abu Dhabi. Denne uken befinner hun seg enda lenger øst: Hero Women’s Indian Open. Dessverre ble uken av det kortvarige slaget.

Første runde var dessverre ikke mye å skryte av for Daffinrud. Hun kom inn med en score på hele åtte over par (80). Det holdt bare til en delt 84. plass, to slag bak den foreløpige cutgrensen. Lørdag fulfte hun opp med en runde på fire over par. Dermed endte hun tolv over par sammenlagt, to slag bak cutstreken.

Oppladningen til årets fjerde siste turnering på Ladies European Tour var av det litt annerledes slaget for Daffinrud:

(Foto: Ladies European Tour)

– Banen er bra, og forholdene er gode, men vi sliter derimot med forurensning denne uken, skriver hun på sin Facebook-profil.

Turneringen spilles rett syd for hovedstaden New Dehli. Området har en befolkning på over 300 millioner, nesten det samme som USA, og er i følge WHO verdens mest forurensede by.

25-åringen startet turneringen på delt 78. plass på tourens pengeliste. Med 18 307 innspilte euro på ni turneringer ligger hun bare 300 euro på riktig side av den viktige topp-80-grensen. Det er nemlig de 80 beste på tourens pengeliste etter sesongfinalen i Dubai om en snau måned som fornyer rettighetene på Ladies European Tour for neste sesong.

Daffinrud var den eneste norske spilleren som spilte i India. Marianne Skarprnord, som ligger på 43. plass på pengelisten, er hjemme i Norge, mens Caroline Martens er ute med skade.