Deilig å være Christian Aronsen i Danmark

Aronsen på fjerdeplass da fire av ti nordmenn greide cut-en.

Christian Aronsen leverte jevn og god golf i Nordic League-turneringen i Danmark, og spilte samtlige tre runder på 60-tallet i NorthSide Charity Challenge.

4. plass

– Jeg spilte solid alle rundene. Spillet føles bra om dagen, sier Aronsen til Norsk Golf etter at siste putt er satt.

Runder på 69, 65 og 69 slag plasserte Miklagard-golferen på fjerdeplass, fem slag bak vinneren, finske Oliver Lindell.

– Jeg er mest fornøyd med den siste runden, under tøffe vindforhold; klarte å redde noen bra par på de siste tre hullene, sier Aronsen.

Mellomfornøyd trønder

Trønderen Elias Bertheussen endte på delt 18. plass, noe han ikke var helt fornøyd med.

– Ikke helt min uke, men det var en bra dritt-turnering, sa Bertheussen til Norsk Golf.

Foruten Aronsen og Bertheussen greide to nordmenn cut-en.

4 av 10

Torbjørn Johansen innledet godt, men hadde en negativ utviklingen på turneringen. Askim-golferen endte på delt 30. plass, etter runder på 66, 71 og 74 slag.

Amatøren Aksel Kristoffer Olsen avsluttet turneringen med en skuffende 78-runde, og endte på delt 38. plass.

Dennis Den Roover, Vetle Marøy, Ole Berge Ramsnes, Jarand Ekeland Arnøy, Sondre Erevik Ronold og Peter Kaensche havnet utenfor de 50 beste etter to runder, og fikk ikke spille sisterunden.