Denne uken spilles siste turnering i nyvinningen Aramco Team Series, der fire proffer og én amatør utgjør lagene som kjemper om tilsammen 800.000 dollar i premiepenger.

I tillegg til lagkonkurransen er det også en individuell turnering der premiepotten lyder på 200.000 amerikanske dollar. Det er med andre ord mye penger som står på spill for Madelene Stavnar, Karoline Lund, Maiken Bing Paulsen og Marianne Skarpnord.

Paulsen best etter to runder

Maiken Bing Paulsen er den av de norske som ligger lengst ned i sammendraget på Ladies European Tour før denne turneringen, men det ser ikke slik ut etter at to av tre runder i Saudi-Arabia er ferdigspilt. Med 68 slag på de to første rundene har hun bidratt sterkt til at laget hennes ligger helt oppe på en delt 5. plass. Individuelt holder prestasjonen til en delt 10.plass.

Marianne Skarpnord under torsdagens runde i Saudi-Arabia. (Foto: Ladies European Tour)

Også de andre «norske» lagene henger bra med før finalerunden. Laget til Madelene Stavnar ligger på delt 11. plass etter to runder, mens lagene til Marianne Skarpnord og Karoline Lund følger én plass bak.

Individuelt er det Paulsen på -8 som fører an blant de norske på en tiendeplass, Karoline Lund (-5) er nest best av våre på en 21. plass, etterfulgt av Marianne Skarpnord (-4) på 24. plass og Madelene Stavnar (+4) på 87. plass.

Turneringen avsluttes fredag, du kan se den direkte på GolfTV og Eurosport fra klokken 12.00. Kommentator er Andreas Thorp.

Leaderboard