USA-studenten Aksel Kristoffer Olsen er hjemme på sommerferie, og lørdag beviste han at han er god nok til å henge med den nordiske proffeliten.

Med sin tredje 69-runde på rad endte han til slutt på en sterk andreplass, ni under par totalt. Ifølge Stavanger-spilleren selv var finalerunden varierende, men han var naturligvis godt fornøyd med egne prestasjoner.

– Dagens runde var en blanding av alt. Mye bra slag, mye dårlige slag, så jeg var takknemlig for a 60-graderen og putteren fungerte bra, sa han til norskgolf.no etter runden.

Klubbkameraten Sondre Erevik Ronold hadde også en god uke på Fyn, og endte slaget bak Olsen på en tredjeplass.

Dagens fyrverkeri var det imidlertid Kristian Krogh Johannessen som sto for. Drammen-spilleren avsluttet turneringen med å signere for en forrykende 66-runde, seks under par. Dette var best av alle på finalerunden, og sendte ham helt opp til en solid sjetteplass.

Eirik Tage Johansen og Christian Aronsen havnet på en delt 21.plass, tre under par. Stian Wiik Hansen endte på 41. plass, mens Erik Røssland Kløvstad og Anders Strand Ellingsberg delte 47. plassen.

Dennis den Roover, Boris Alexander Christov, Ole Berge Ramsnes, Kenneth Svanum og Lars Mjeldheim Sandvoll var også i startfeltet denne uken, men lyktes ikke å klare cutten.

LEADERBOARD