Storturneringen på Firestone inngår i den prestisjefylte WGC-serien, og er en av årets tyngste titler om man ser bort fra majorturneringene.

Med verdenstoer Jordan Spieth utenfor tetstriden og verdensener Rory Mcilroy ute med skade, utviklet dette seg til en svært jevn affære.

Da det dro seg til på finalerunden viste irske Shane Lowry seg å være sterkest, og med sin avsluttende 66-runde (-4) endte han til slutt 11 under par. Dette var to slag bedre enn Bubba Watson som tok andreplassen alene, og fire slag bedre enn Justin Rose som endte på tredjeplass.

Spesielt sterkt var det at iren ikke gjorde en eneste bogey på finalerunden, og dette la han også stor vekt på i seiersintervjuet.

– Det er ganske spesielt å gå ut og sikre denne seieren, og det føles ekstra godt å avslutte med en bogeyfri 66-runde på en bane som denne. Dette vil jeg ta med meg i resten av karrieren, som forhåpentligvis blir lang!, sa han til pgatour.com.

Nå forbereder alle verdensstjernene seg til årets siste major, nemlig PGA Championship som går av stabelen på Whistling Straits denne uken. Rory Mcilroy er friskmeldt for sin ankelskade og har meldt seg på turneringen, og dermed er alle de topprankede spillerne klare for spill.

Fullstendig resultatliste fra WGC Bridgestone Invitational finner du her.