Dette var Mikalsens tredje pallplassering i en collegeturnering. Siddisen, som er inne i sitt andre studieår på University of Denver, leverte runder på 72, 70 og 69 slag for en totalscore på fem under par.

Spilleren på toppen av leaderboardet var det imidlertid ingen som kunne gjøre noe med: Texas Techs Clement Sordet vant på 11 under par, fire slag foran nærmeste utfordrer.

– For en dag for laget. Jeg har fortalt gutta og alle andre at vi kan konkurrere mot hvem som helst i dette landet, og i dag beviste vi det. Alt handler om å tro på at vi er gode, og hardt arbeid. Fantastisk spill av Petter og Chris (Korte) under hele turneringen, sier Mikalsen & co. sin coach, Erik Billinger til Denvers nettsider.

Det ble ikke bare individuell pallplassering for Mikalsen denne helgen: Laget hans avsluttet også på 3. plass, kun slått av TCU og Texas Tech.

Petter Mikalsen har virkelig funnet seg til rette i collegegolfen det siste halvåret: På de seks turneringene han har spilt, står han nå med to 2. plasser, en 3. plass, to 5. plasser og en 16. plass.

Resultater 

Les også: Mørk Andersen vant sin andre collegeturnering