Fem birdies og en bogey ble fasiten for Miklagard-spilleren, og med fire under par ligger han kun to slag bak Simon Gundorph som er alene i tet.

Det spilles på to forskjellige baner på Lumine denne uken, og Aronsen startet på Hills Course, som er den antatt letteste av de to.

Med én under par på den mer krevende Lakes-banen, har også Eirik Tage Johansen fått en fin start på turneringen. Etter Johansen, som ligger på en delt 12. plass, må vi relativt langt ned på listen for å finne neste nordmann. 

Tredje best av de norske så langt er nemlig Sondre Erevik Ronold fra Stavanger, som signerte for to over par på Hills Course. Det holder til en foreløpig 41. plass, ett slag foran Dennis den Roover som ligger på 58. plass med tre over.

Proffdebuten til Kristian Krogh Johannessen ble dessverre ikke så bra som vi ønsket på forhånd. Etter en turbulent runde på Lakes-banen hvor en trippelbogey på hull fem ødela mye, måtte «Krogh» til slutt signere for en 75-runde, fire over par. Med det ligger han helt nede på en delt 73.plass.

Stian Wiik Hansen fra Miklagard ligger på en delt 90.plass, etter fem over par på Hills Course.

Det er veldig tett på resultatlisten etter én runde, så de norske har alle muligheter til å spille seg opp de neste dagene.

Av de syv norske spillerne som stiller til start, er det kun Kristian Krogh Johannessen og Sondre Ronold som har full kategori på årets Nordic League. De øvrige spillerne vil med bra spill i denne ukens vinterserie-turneringer også kunne vinne en god kategori.

LEADERBOARD