Dermed endte hun til slutt på en delt 27.plass i Pure Silk Bahamas LPGA Classic, årets andre turnering.

Seieren var aldri innenfor rekkevidde for Tutta, men hun spilte seg opp betraktelig med godt spill i helgen og forlater nok Bahamas med en god følelse.

En strålende eagle på turneringens aller siste hull sørget for et solid byks oppover resultatlisten, og er nok ekstra deilig å ha med seg i kofferten på vei hjem til Orlando.

Finalerunden inneholdt i tillegg fire birdies, men med en dobbelbogey og en bogey på scorekortet ble det altså -3 til slutt.

Seks under par totalt var åtte slag dårligere enn omspillsvinneren Sei Young Kim, som noterte seg for en totalscore på -14 sammen med Ariya Jutanugarn og Sun Young Yoo.

Det harde arbeidet Pettersen har lagt inn med Jon Karlsen og resten av støtteapparatet ser allerede ut til å gi resultater, og den positive trenden i helgen lover utvilsomt godt for resten av sesongen.

Norsk damegolf går et spennende år i møte. Tutta har skjemt oss bort med gode resultater i en årrekke, men helgens Skarpnord-seier tilsier at vi har flere som er sugne på å ta plass i rampelyset. Når Tonje Daffinrud i tillegg er klar for sin første sesong på Ladies European Tour, har norske golftilhengere flere profiler å følge med på i 2015.

Resultater

Tutta har rundet sin 400. (!) uke blant topp-10 på verdensrankingen, men det begynner å bli en god stund siden forrige seier. Den kom i Taiwan for 16 måneder siden.

Suzann «Tutta» Pettersen har gjort store utskiftninger i støtteapparatet før årets sesong. Butch Harmon er engasjert som ny trener, og sammen med toppidrettsansvarlig Jon Karlsen i Norges Golfforbund skal puttingen forbedres.

Jeg er sikker på at det nye opplegget vil gi resultater, men mirakler skjer ikke over natta. Det er hardt arbeid over tid som teller

Suzann Pettersen

– Jeg er sikker på at det nye opplegget vil gi resultater, men mirakler skjer ikke over natta. Det er hardt arbeid over tid som teller, sa Tutta i en pressemelding før turneringen.

Sesongåpningen i Florida forrige ble ikke som håpet resultatmessig, men det har en naturlig forklaring. I følge Tuttas manager Geir Olav Killingstad stivnet stivnet skulderen stivnet til mens hun spilte en turnering med samarbeidspartnere dagen før åpningen. Tutta hadde problemer med å gjennomføre svingen, men valgte likevel å stille til start etter behandlinger med trykkbølgemaskin.

I motsetning til tidligere sesonger spiller Tutta ikke den kommende turneringen i Australia. Dermed blir Pure Silk i Bahamas siste konkurranse før Tutta reiser til Thailand mot slutten av februar.