Reitan stod på startstreken i Estrella Damm Andalucia Masters på sin spanske hjemmebane Real Club Valderrama – en av tourens vanskeligste baner. Selv om Reitan kjenner banen bedre enn de fleste, lot det seg dessverre ikke omsette i en god score for 22-åringen. I stedet trakk han seg fra turneringen etter bare ti hull.

På det tidspunktet var han syv over par for dagen etter å ha gjort tre bogeys, to dobbelbogeys og fem par. Norsk Golf har foreløpig ikke fått svar på vår henvendelse om hvorfor han trakk seg fra turneringen.

Dette er andre turnering på rad at Reitan trekker seg. Under ISPS Handa Wales Open for to uker siden trakk han seg halvveis i andrerunden. På det tidspunktet var han hele 18 over par for turneringen. Etterpå uttalte han til Norsk Golf at han følte svimmelhet og var muligens dehydrert.

Reitan har nå spilt fire turneringer i sommer etter at Europa- og Challenge Tour måtte ta pause på grunn av korona-pandemien. Reitan står med to missede cuter og har trukket seg i de to andre.

Selv om han har konkurrert på europatouren den siste tiden, er det først og fremst på Challenge Tour (nivå 2) hvor Reitan har spillerettigheter denne sesongen.

Leaderboard Andalucia Masters