Skarpnord avsluttet sesongen med 33.-plass

Marianne Skarpnord rundet av Omega Dubai Ladies Classic i Dubai med en runde over par.

Turneringen var årets siste på Ladies European Tour, og etter en begivenhetsfattig sesong forsøkte Marianne Skarpnord (Moss & Rygge GK) å avslutte sesongen med stil.

Sarpingen endte til slutt på en 33.-plass (-4) etter runder på 70, 71, 70 og 73 slag.  Skarpnord avsluttet med fire birdies, men også tre bogeys og en dobbelbogey, som gjorde at hun falt tolv plasser.

Det langtslående stjerneskuddet Angel Yin, som debuterte i Solheim Cup for USA tidligere denne sesongen, vant turneringen i omspill mot In-Kyung Kim fra Sør-Korea og Celine Herbin fra Frankrike. De endte 15 under par sammenlagt.

Skarpnords beste plassering i år kom for fire uker siden da hun endte på 12.-plass i Sanya Ladies Open i Kina. Skarpnord avslutter året på 37.-plass på pengelisten (32 157 euro), tre plasser bak der hun endte i fjor.

Tonje Daffinrud ble værende på stedet hvil på 73.-plass på pengelisten, til tross for at hun misset cuten i Dubai. Dermed er hun sikret arbeidstillatelse på Ladies European Tour for 2018.

Madelene Stavnar (16), som har vært den yngste spilleren på europatouren denne sesongen, kom ikke med i ukens turnering. Med en 105.-plass på pengelisten må hun nå gå omveien via Q-School-finalen i Marokko, som slår i gang neste uke. Der spiller også Karoline Lund, Celine Borge og Stina Resen, og i denne ukens pre-kvalifisering ligger også Rachel Raastad, Marita Engzelius og Mariell Bruun har også kvalifisert seg til finalen.