Med tre birdies og tre bogeys på finalerunden, rykket Marianne opp én plass på resultatlisten. En delt 16. plass er i høyeste grad godkjent i dette selskapet, og sarpingen fortsetter åpenbart den gode trenden hun har vist i sesongstarten.

Etter den imponerende seieren for to uker siden, er det ingen tvil om at Skarpnord er inne i en svært god periode, og det blir spennende å se hvordan hun gjør det i fortsettelsen. 

Arbeidet hun la ned med sin trener Darren Webster-Clarke i sesongoppkjøringen ser virkelig ut til å ha gitt resultater, og basert på den gode starten på 2015 kan det se ut til at hun virkelig mener alvor i år.

I ukens turnering var topp-10 helt innenfor rekkevidde, men noen kjedelige bogeys avslutningvis hindret henne i å rykke oppover på resultatlisten på turneringens siste dag.

Women´s Australian Open ble vunnet av stjerneskuddet Lydia Ko på ni under par totalt, to slag foran Amy Yang som endte på syv under.

Caroline Martens stilte også til start i ukens turnering, men fikk ingen god LPGA-debut. Med runder på 77 og 79 endte hun på 10 over par og misset cuten med god margin.

Suzann Pettersen spilte ikke ukens LPGA-turnering i Australia, og har brukt de siste dagene på treningsfeltet sammen med Butch Harmon for å forberede seg til Honda LPGA Thailand neste uke. 

LET-debutanten Tonje Daffinrud trente i New Zealand denne uken, men stiller til start på den australske  LPGA-touren førstkommende torsdag.

LEADERBOARD