Det ble ingen begivenhetsrik «moving day» for Daffinrud, men med -3 totalt ligger hun likevel på en sterk 17. plass før finalerunden.

Tredjerunden bestod av en birdie, en bogey og 16 par. Vestfold-jenta spilte med andre ord veldig stabilt, men det er mange som scorer lavt i Marokko, så hun måtte finne seg i å falle noen plasser på resultatlisten. 

Daffinrud, som spiller sin første sesong på Ladies European Tour, delte ledelsen med den finske veteranen Ursula Wikström etter torsdagens åpningsrunde av Lalla Meryem Cup, takket være en bogeyfri runde på fire under par.

Selv om hun ikke har maktet å opprettholde det samme nivået som på førsterunden, er dette fremdeles svært imponerende av LET-debutanten. Hun har nå klart cuten i sine tre første turneringer på høyeste nivå i Europa, og ser ut til å stortrives med profftilværelsen.

Daffinrud har kun to slag opp til tiendeplassen når én runde gjenstår, så med en sterk avslutning har hun fremdeles muligheten til å sikre seg en topplassering.

Etter en sterk andrerunde på to under par fredag, klarte Caroline Martens cuten med et nødskrik. Hun fortsatte sitt gode spill også lørdag, og med en ny 69-runde har hun nå spilt seg opp til en delt 37. plass. Denne plassen deler hun blant annet med Marianne Skarpnord, så alle de norske har altså muligheten til å gjøre en god figur i ukens turnering.

Franske Gwladys Nocera leder turneringen på -12, to slag foran spanske Nicole Garcia.
 

LEADERBOARD