Fredag fulgte hun opp åpningsrunden på 68 slag med en 69-runde. Tutta startet dagen tregt og var en over par etter seks hull. Derfra og inn ble det fire birdies og ingen flere bogeys.

Dermed ligger hun syv under par. Det gir delt 3. plass sammen med Pornanong Phatlum, ett slag bak den sør-koreanske lederduoen Ha Na Jang og Mirim Lee.

– Det har vært to veldig solide runder. Jeg følte jeg la igjen et par slag der ute, men det var ikke lett med all vinden på starten av runden. Alt i alt er jeg veldig fornøyd, sier Tutta til lpga.com.

Tutta har vunnet seks ganger i Asia tidligere, men har aldri vunnet i Singapore.

– Jeg har alltid likt meg her borte. Jeg har som mål om å vinne i alle land vi konkurrerer, så jeg har igjen et par til her i Asia, sa Tutta til Norsk Golf forrige uke.

 

Leaderboard 

– – – 

Før turneringen

LPGA-touren har denne uken forflyttet seg til Singapore, når HSBC Women’s Champions spilles på Sentosa Golf Club. Suzann «Tutta» Pettersen gleder seg til turneringen.

– Singapore er en fantastisk by, og turneringen er alltid utfordrende, sier Tutta.

Turneringen i Thailand går ikke inn i Tuttas historiebøker.

– Jeg kom brukbart i gang, men det ble for mye unøyaktighet i alle deler av spillet. Da blir man fort en middelhavsfarer, sier Tutta.

Tutta slår ut kl. 09.10 (02.10 norsk tid) torsdag i gruppe med Cristie Kerr (USA) og So Yeon Ryu (Sør-Korea).

Etter turneringen blir det noen ukers opphold før sesongen virkelig sparkes i gang i Phoenix, Arizona.

– Første Major-turnering spilles siste helgen i mars. Jeg skal være i rute, lover Tutta