Lunar Command 2 kommer i to utgaver; En sko med den populære BOA-løsningen i stedet for lisser, og en sko med tradisjonell snøring.  Ved hjelp av BOA kan du stramme skoen ved hjelp av en skruknott på skoen, istedenfor å bruke vanlige skolisser, en løsning som blir stadig mer populær blant produsenter av golfsko.

Nike Lunar Command 2 BOA kommer med “Lunarlon”-skum i sålen, som skal skape mer komfort fra hæl til tå. Den kommer også med “Flywire”-teknologi i lissene. Dette gjør at skoen sitter bedre og gir god støtte for hele foten. 

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Paul Casey blir sannsynligvis å se med BOA-skoen i årets første PGA Tour-turnering på Hawaii. (Foto: Paul Casey/Instagram)

I tillegg skal Command 2 BOA være så godt som vanntett, på grunn av membranen som er festet i den øvre delen av skoen. Alt dette skal skape en lett og stabil følelse når du er ute på banen.

Lunar Command 2 likner veldig på Lunar Command 2 BOA. Den største forskjellen er at Lunar Command 2 ikke kommer med BOA-teknologien, og kan kjøpes i en bredere variant for mer stabilitet. Begge utgavene kommer dessuten med syv spikes, som kan byttes når de blir slitt.

Mens Lunar Command 2 BOA lanseres i sort og hvitt, vil Lunar Command 2 komme i et bredere fargespekter. Lunar Command 2 kommer i første omgang i hvitt, sort, rødt/sort, grønt/hvitt og grått/gult.

Nike sier også at flere farger vil komme utover sesongen for Lunar Command 2.

Skoene er tilgjengelig nå og veiledende pris er 1399 kroner for Lunar Command 2 BOA og 1199 kroner for Lunar Command 2.