Kolleksjonen, som finnes for både damer og herrer, inkluderer flere nye produkter, blant annet:

Nike Filled Blazer: En lett og varm vindjakke foret med det syntetiske mikrofiberet Primaloft. Jakken har rikelig med lommer og et spesielt snitt i ryggen som gjør det enkelt å svinge uten at jakken hemmer bevegelsen. Veiledende pris er ventet å bli rett i underkant av 2000 kroner.

Nike Oxford Jogger: Buksene er laget av Nikes vannavstøtende Dri-Fit-stoff. De har en moderne slim-fit-passform og et strikk nederst ved ankelen, slik at du stolt kan vise frem skoene dine.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Damekolleksjonen til Nike Winter Golf Club. (Foto: Nike Golf)

I tillegg kommer den populære Air Zoom 90-skoen med oppdaterte fargekombinasjoner: lyserosa og hvit for kvinner, og burgunderrød og grått for menn. Forventet veiledende pris er 2100 kroner. 

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Rory McIlroy fikk mye oppmerksomhet da han brukte de joggebukselignende Oxford Jogger-buksene i kombinasjon med high top-skoene Air Zoom 90 under The Players Chamionship på Sawgrass i fjor.

Han var imidlertid ikke først ute på PGA-touren med denne urbane stilen. Det er var det, kanskje ikke så overraskende, Cobra/Puma-spiller Rickie Fowler som var: