Dermed er de tre beste spillerne i verden alle er TaylorMade-spillere. Fra før er både Dustin Johnson og Jason Day en del av den amerikanske utstyrssprodusenten sin stall.

– Jeg har vært på touren i ti år, og jeg kan ikke huske et tidspunkt hvor jeg har vært så fornøyd med utstyret mitt. Man får ny energi av det. Når man ser på gutta som spiller disse køllene, har du Dustin, Jason Day, og seks av topp-15 i verden, Sergio, Jon Rahm, Justin Rose. Alle spiller bra med køllene, og jeg gleder meg nå til å være en del av det, sa McIlroy under tirsdagens pressekonferanse i forkant av The Players Championship.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Etter at Nike forlot golfkølleindustrien i fjor sommer, har McIlroy eksperimentert med mange ulike køller i bagen. Inntil nylig har han spilt med Callaways Epic-driver og wooder, spesiallagde bladkøller fra Callaway, wedger og ball fra Titleist og putter fra Scotty Cameron. McIlroy har imidlertid fortsatt en kles- og skoavtale med Nike.

Den ryktes å være verdt cirka 200 millioner dollar for McIlroy. Flere medier skriver nå at TaylorMade-avtalen vil føre til ytterligere 100 millioner dollar på bankkontoen til Rory.

Den nye bagen til Rory er en blanding av noen av TaylorMades «standardkøller» som mannen i gata får kjøpt i alle proshoper, samt noen køller som er skreddersydd bare for Rory. Han skal spille med M2-driver og wooder, Tp5x-golfball og Milled Grind-wedger, mens hans nye jernkøller ser ut til å være en skreddersydd kopi av hans tidligere Nike- og Titleist-bladkøller. For første gang i karrieren skal Rory også spille med cavity-back i treer- og firerjernet, nærmere bestemt TaylorMade P750 Proto. Ettersom det ikke er nevnt noe om putteren hans, er det nærliggende å anta at TaylorMade-kontrakten ikke omfavner puttere. 

Denne uken har han i tillegg TaylorMades utiltiy-jern UDI#1 i bagen.

(Artikkelen fortsetter under bildene)

McIlroy og resten av PGA Tour-sirkuset er denne uken på TPC Sawgrass hvor flaggskipturneringen på PGA-touren, The Players Championship, går av stabelen.