TaylorMade har hatt overraskende stor suksess med M1. Nå kommer serien de egentlig skal selge mye av – M2.

Driveren beskrives av TaylorMade enkelt og greit som en M1 med vekten plassert helt bak. M2 skal være enklere å forholde seg til for forbrukeren. Mindre å skru på, lavere risiko for feil. 

Veiledende pris for M2 driver er 3999,-. Du får den i 9.5, 10.5 og 12 grader.

Fairwaywood er et hett marked. TaylorMade M2 skal ta opp kampen med Callaway XR 16. Det blir ikke lett, men ryktene sier at M2 skal gi voldsomt lange slag samtidig som den er svært tilgivende. Vi har ikke prøvd den, og kan ikke uttale oss om det nå. Du kan allikevel stole på at TaylorMade ikke lager en fairwaywood som er vanskelig å slå med og flyr kort.

Tyngdepunkt lavt og langt bak gir samme tilgivende egenskaper som driveren. Fairwaywooden har fått såle og nedre kant som gjør at den skal være lettere å slå fra gresset. Det ønsker vi velkommen, siden den da blir mer allsidig.

Veiledende pris er 2499,-. Du kan kjøpe den i 15, 16.5, 18, 21 og 24 grader. Bredt utvalg. Det liker vi.

M2 Rescue har lav profil, og skal gi spilleren litt samme følelse om fairwaywooden. Det skal være lett å få god ballkontakt fra alle situasjoner. Lengde er en selvfølge. Vi stiller ikke spørsmål ved den påstanden. 

Hodet er sort. Altså ingen hvit/karbon finish her. Helt greit, siden en liten hybrid passer best med enkelt utseende. Dessuten har du sikkert lagt merke til det samme som oss – alle køllene i M1 og M2 har samme utseende på toppen.

M2 Rescue koster 1999,- og er tilgjengelig i 19, 22, 25 og 28 grader.

Første blikk av M2 jernkøller fikk noen av oss i fjor høst. Da dukket det nemlig opp et sett på eBay. TaylorMade har gjort det bra med PSi jernsettet. Det imponerte oss kraftig da vi prøvde det. Hvis M2 er i nærheten av så god, kan det bli en skikkelig storselger. 

M2 skal gå lengre enn konkurrentene, men også høyere. Nettopp høyde på slagene er et problem for mange når de slår jern. Vi regner med at det er TaylorMades Speed Pocket som gjør utslaget. Teknologien ser ut til å fungere bra. I PSi har de forbedret lyd og følelse fra fjorårets modeller. Vi håper det samme gjelder i M2.

Veiledende pris for M2 jernsettt med syv køller er 7499,-. Vi har ikke pris for seks køller, som trolig blir standarden her i Norge. Med de lengdene du trolig får anbefaler vi deg å se på en gap wedge til jernsettet. 

TaylorMade lanserer også M2 Tour jernsett. Tynnere, penere linjer og mindre offset skal friste gode spillere. Veiledende pris her er 8999,-.