Den glade bergenseren har utrolig mye god golf i seg, så jeg var i grunn ikke overrasket over at det løsnet for han forrige uke. Forhåpentligvis var dette den lille boosten han trengte for å sette inn en sterk sluttspurt utover høsten!

For egen del har den siste tiden gått med til trening, og den neste turneringen jeg skal spille i nå er Lag-NM på Bogstad. Denne turneringen spilles jo mest for gøy slik jeg ser det, men samtidig er det viktig å stille opp for hjemmeklubben når man har muligheten. Jeg syns alltid det er gøy å representere Drammen Golfklubb, så jeg gleder meg til noen fine dager på Bogstad.

Etter Lag-NM er det gode muligheter for at jeg kommer til å spille Finnish Challenge og Norwegian Challenge. På grunn av wildcard-kabalen til NGF er det vanskelig å være helt sikker med tanke på Finland, men på Losby blir jeg uansett å se med mindre noe merkelig skulle skje før den tid.

Hva som skjer videre utover høsten med tanke på kval og lignende, er foreløpig litt uvisst. Planen er å diskutere dette med Øyvind Rojahn så snart jeg er tilbake i Norge, og forhåpentligvis finner vi ut av hva som er smart å gjøre.

Ellers var det hyggelig å se at Jonas Blixt tok hjem sin andre seier på PGA Tour’en foregående helg. Jonas brukte et par år på Nationwide Tour før han fikk sitt gjennombrudd på hovedtouren, hvor han virkelig begynner å vise hva han er god for.

Jeg spilte med Jonas i det Nordiske mesterskapet i Frederikshavn for en del år siden, og den gangen var han en «stjerne» både der og på college, på lik linje med Joel Sjöholm som også representerte de blågule.

Det er stadig flere spillere jeg kjenner fra junior- og collegegolf som tar steget opp blant verdenseliten, og det er selvfølgelig veldig inspirerende!

Den kommende uken skal jeg trene meg «ferdig» her i de fantastiske Texas-forholdene, før jeg altså setter meg på flyet for å være hjemme i rimelig tid før Lag-NM.

Noe stort mer enn det har jeg egentlig ikke å melde denne mandagen, så da er det jo like greit å bare runde av.

I likhet med Strømsgodset kommer jeg imidlertid sterkere tilbake!