Codan forsikrer 100.000 norske golfere

Heldig eller uheldig? Codan Forsikring overtar forsikringsansvaret for medlemmer tilsluttet norske golfklubber. Også når de er heldige.

Publisert

(Ullevaal, 15.01.2016) I 2015 overtok Codan Forsikring forsikringssamarbeidet med Norges Golfforbund (NGF), som inkluderer forsikringsordninger for golfklubber tilsluttet NGF, kollektiv medlemsforsikring for medlemmer av klubbene, samt NGFs egne forsikringer. Nå utvider selskapet samarbeidet med golf-Norge. Det betyr gode forsikringsordninger for alle som spiller golf.

– Vi har skreddersydd et forsikringstilbud som gir golfere den dekningen de trenger når de spiller, enten man er heldig eller uheldig, sier Tom Gulliksen i Codan Forsikring.

Codan tilbyr en 60 dagers reise- og verdigjenstandforsikring for golfutstyr. Det innebærer at golfere i tillegg til en fullverdig reiseforsikring også får dekket tap på inntil 30 000,-.

Forsikringen dekker også utgifter tilknyttet «hole in one».

– Vi synes det er morsomt å kunne forsikre heldiggrisene også, og har derfor lagt inn en forsikring som gjør at du kan invitere dine medspillere på en skikkelig feiring dersom du skulle være så heldig å sette ballen i koppen fra tee, fortsetter Gulliksen.

NGF håper og tror at en slik forsikring vil være attraktiv for norske golfere.

– At utstyr blir skadet, forsinket eller borte er veldig kjedelig. Dersom tapet i tillegg ikke dekkes, ødelegger dette fort hele golfturen. Derfor er vi veldig fornøyd med å ha fått med oss Codan på laget, sier generalsekretær Tor-Anders Hanssen i NGF.

(Klikk her for å bestille gratis hole-in-one-forsikring hos Codan)

Info om golfforsikringen

Golfforsikringen består av en 60-dagers reiseforsikring, verdigjenstandsforsikring som dekker golfutstyr med inntil 30.000 kroner, samt en hole in one-forsikringen, som dekker utgifter med inntil 5.000 kroner.

Codan tilbyr for øvrig forsikringsløsninger til gunstige priser for alle med medlemskap i en golfklubb tilknyttet NGF.

For mer informasjon, se golfforbundet.no.

Powered by Labrador CMS