Karrierebeste av Bing Paulsen i Sveits

Ladies European Tour-debutant Maiken Bing Paulsen brukte fem turneringer på å sikre sin første topp-15-plassering på det øverste nivået i Europa.

Publisert

23-åringen var en av de store overraskelsene i q-school på starten av året, der hun nærmest kom «ut fra intet» og sikret seg faste spillerettigheter på det øverste nivået i Europa. På grunn av korona-pandemien har imidlertid debutsesongen blitt av det glisne slaget, men på de få forsøkene hun har fått, har hun ikke brukt lang tid på å vise at hun har noe å gjøre på Ladies European Tour.

Lørdag slo hun til med 15.-plass i VP Bank Swiss Ladies Open, hennes beste plassering på fem LET-turneringer. Etter å ha misset cuten i sine to første starter på touren står hun nå med topp-35-plasseringer i tre turneringer på rad.

Bing Paulsen startet lørdagens avslutningsrunde på delt 19.-plass, men klatret fire plasser med en avslutningsrunde på 69 slag (-3) – hennes beste runde for uken. Den inneholdt fem birdies, to bogens og resten par. Dermed endte hun -5 totalt, to slag bak topp-10 og tolv slag bak vinneren Amy Boulden fra Wales.

Marianne Skarpnord endte nest best av de norske damene på delt 27.-plass, to under par. Slaget bak henne delte Madelene Stavnar 34.-plassen, mens Tonje Daffinrud, som lå oppe på fjerdeplass etter første dag, måtte ta til takke med delt 53.-plass og tre over par etter to avsluttende 75-runder. Et slag bak henne igjen landet Stina Resen på 57.-plass.

Neste Ladies European Tour-turnering, Lacoste Ladies Open de France, spilles fra 17. til 19. september på Golf du Medoc i Frankrike.

Leaderboard

Powered by Labrador CMS