Kongsvinger åpner onsdag

Kongsvinger holder det gående lenger enn de fleste: Takket være fine forhold åpner banen igjen onsdag 14. november. Og med sommergreener!

Publisert

– Vi har fått utrolig mye skryt for hvor tørr og fin banen er, og gjester har påpekt at det er synd at ikke flere har reist til Kongsvinger som er så fin til tross for at det midten av nobember. Værmeldingen ser bra ut fremover, og vi håper at medlemmer såvel som gjester gleder seg til å kunne spille denne fantatiske banen ytterlige noen ganger innen sesongen avsluttes, sier daglig leder, Rickard Allard i en pressemelding.

Greenfee ligger i dag på 200,-. Klubben ber om forståelse for at det pågår en del vinterarbeid på banen, blant annet lufting av greener, innplukking av søppelkurver, hvite tee-markører, og fjerning av alt driving range-utstyr. Både driving-range og treningsgreen er stengt.

Resepsjonen er ubemannet, men når restauranten er åpent i helgene kan man løse greenfee der. Ellers brukes greenfeekassen.

– Etter en sesong med fantastiske dugnadsinnsatser, ser man nå potensialet i fungerende restaurantvirksomhet. Ettersom det blant banearbeiderne finnes en person med lang erfaring fra kjøkkenet, blant annet fra steder med Michelin-stjerner, vil klubbens flerbrukshus være fullt av liv selv når ikke golfsesongen er fullt i gang, fortsetter Allard.

Powered by Labrador CMS