Norsk golfreiseblogg kåret til best i verden

Nettstedet Golf Business Monitor har rangert norske «The Migrant Golfer» øverst på listen i sin kåring av de beste golfreisebloggene på nett.

Publisert

The Migrant Golfer gis ut av den norske golfskribenten Jan E. Espelid i Papaya Media. Mange kjenner nok også Espelid sitt navn som redaktør for nettsiden golferen.no og mangeårig journalist og redaktør i Norsk Golf i perioden 1986 til 2010. 

The Migrant Golfer publiseres på engelsk, og har vært utgitt siden 2011. Bloggen har siden da rukket å få en trofast leserskare fra hele 52 land.

I Golf Business Monitors kåring av de beste golfreisebloggene i verden, rangeres nå «The Migrant Golfer» på topp.

– Jeg ante ingenting om det ble foretatt en kåring av golfreise-blogger. Men jeg merket en markant økning i trafikken på Migrant Golfer den siste uken av august, sier Jan E. Espelid, som tilskriver noen markedsaktiviteter i enkelte stater i USA æren for den økte interessen rundt bloggen hans.

– Da jeg fikk tilsendt artikkelen med kåringen, måtte jeg blunke ekstra hardt et par ganger for å virkelig kunne tro på at det var Migrant Golfers navn jeg så øverst listen, flirer Espelid.

Kåringen er utført av Golf Business Monitors redaktør Miklós Breitner, som sier bloggene er rangert basert på seriøsitet, design og hvor nyttige de er. Han uttaller at de tre bloggene Migrant Golfer, Golfers Globe og Golf Tripper var i en særklasse foran de øvrige bloggene på listen.

Powered by Labrador CMS