«For andre året på rad sender Viasat Golf og Viasat 3D direkte hele helgen fra Sony Open på Waialae Country Club på Hawaii. Viasat Golf starter sendingene allerede natt til fredag klokken 01.00, mens sendingene i 3D går på lufta lørdag 14. januar og søndag 15. januar på Viasats dedikerte 3D-kanal Viasat 3D.

Helgens turnering er den første turneringen med fullt startfelt i årets PGA-tour. Ungdommen står i sentrum for overskriftene og fjorårets store spiller Webb Simpson spiller sammen med det asiatiske stjerneskuddet Ryo Ishikawa de første dagene av den populære turneringen.

– Det store spørsmålet i år er om Steve Stricker fortsette det gode spillet på Hawaii og vinne to turneringer på rad? Banen er blant de vanskeligste på touren når det kommer til fairwaytreff og favoriserer derfor spillere med rette utslag. Dette kommer til å bli utslagsgivende når det kommer til å kåre årets vinner, noe Mark Wilson gjorde i fjor, sier Viasat Golfs Fredrik Caspar Kracht.

Det er andre året på rad at Sony Open sendes både på Viasat Golf og på Viasat 3D. 3D-sendingen vil bli produsert med faste og håndholdte kameraer, noe som vil gi seerne en unik opplevelse av selv å være til stede når de avgjørende slagene slås. Viasat Golf sender direkte natt til fredag fra klokken 01.00. Viasat Golf og Viasat 3D sender direkte lørdag klokken 01.30 og søndag 01.00. 3D-sendingene sendes i reprise søndag og mandag klokken 19.00.»