Dersom du er dame og har vært på demodager tidligere, har du sikkert irritert deg over at utvalget av utstyr ofte er glissent i forhold til hva som tilbys av herrekøller. Det blir ikke noen bekymring når Nes GK arrangerer demodag sammen med Callaway og Titleist tirsdag 30. mai.

Demoen varer fra klokken 15 til 19, og er en demodag utenom det vanlige:

– Dette skal ikke være en vanlig demo, men en demodag lagt til rette med grilling, salg av interiørvarer, skravlekrok og sist men ikke minst: gratis spill på banen etterpå, sier Eva Marie Gulbrandsen i Nes GK til Norsk Golf.

– Alle damoer som tester demokøller hos oss denne dagen, mottar også en spennende «goody-bag». Denne damedemoen er åpne for både gjester og medlemmer. Vi håper dette blir en suksess og at det kommer mange damer fra de nærliggende klubbene for å hygge seg sammen med Nes-damene, sier Gulbrandsen. 

Nes GK har i dag cirka 50 aktive damer i klubben. Gulbransen sier at ikke alle er like glad i turneringer, og derfor fokuserer klubben på en rekke andre sosiale aktiviteter. I helgen arrangerte klubben «Connecting Ladies» med 78 påmeldte damer.