Det ble annonsert av The Women’s Golf Coaches Associaton på torsdag. Dette er første gang en av Denvers spillere – uavhengig av kjønn – får den gjeve utmerkelsen.

 

– Jeg er så glad over å ha blitt valgt ut til First Team All-American. Å bli en All-American var et av mine hovedmål i år, men jeg hadde ikke en gang drømt om å bli plukket ut til førstelaget. Det har vært hardt arbeid og mange ofringer på veien hit, men dette er en bekreftelse på at det jeg gjør virker. Dette er en milepæl i min karriere, og noe jeg vil være stolt av resten av mitt liv. Det gjør meg også sulten etter mer suksess, sier Tonje Daffinrud i følge denverpioneers.com.

 

Daffinrud avslutter sin colegekarrere ranket som nasjonens niende beste collegegolfer. Hun rundet av sin tid som Denver-spiller med å kvalifisere seg til NCAA Championship for første gang, og i tillegg klare en sterk 10. plass.

 

Hennes historiske sesong endte med seks topp-5-plasseringer, en seier, og den laveste snittscoren i skolelagets historie (72,18).

 

– Jeg er så stolt på vegne av Tonje. Jeg vet hvor hardt hun har jobbet for å bli en All-American, og det at hun er valgt ut til førstelaget viser hvor dedikert hun har vært. Det er en stor ære å bli valgt ut som en av de 10 beste spillerne i landet. Hun har lagt listen høyt for fremtidige Denver-spillere, sier Denvers trener, Lindsay Kuhle.