Brovold Sanne dominerte i Stavanger

Vestfold-spilleren hadde allerede et godt grep om seieren før sisterunden og innfridde forventningene hun selv hadde satt.

Celine Brovold Sanne (Vestfold GK) avsluttet årets Srixon Tour på best mulig vis. Seier i den siste turneringen på Tour-en, med hele 14 slag ned til neste navn på listen. Over de tre rundene spilte hun 70-72-71, og endte dermed turneringen på par.

Høydepunktet på mandagens sisterunde var banens første seks hull, hvor hun gjorde fire birdies på det strekket. Med fire bogyer utover i runden, samt en birdie til, ble dermed årets Srixon Tour-sesong avsluttet med en runde på par.

– Jeg prøvde først og fremst å fokusere på mitt eget spill og på slå banen – noe som i seg var et mål jeg hadde før turneringen; å slå banen. Det klarte jeg nesten. Men jeg vinner og er fornøyd med det, sier Brovold Sanne.

Med seg på pallen fikk hun følge av Sophia Fondenær (Oslo GK) og Caroline Marlene Krokeide (Oslo GK), som endte henholdsvis +14 og +15 i Stavanger.

I Jenter U15-klassen stakk Marie Sandtorv Lussand (Fana GK) av med seieren på scoren +7. Hedevig Anna Braastad-Huth (Fana GK) og Martine Sveum (Haga GK) tok de resterende pallplassene med scorer på +11.

Ferdig på Srixon Tour

I årets sesong har Brovold Sanne deltatt i fire Srixon Tour-turneringer og står med tre seiere og én tredjeplass. For Vestfold-jenta var dette turnering på dette nivået da hun fra neste år er for gammel til å delta i Norges junior-tour. Planene for fremtiden er derimot klare:

– Det blir én turnering til i Frankrike før vinteren kommer, så blir det mer utlandet og Norgescup på våren, før college-livet begynner neste august, forteller hun.

University of Georgia blir det neste steget når tiden på Wang Toppidrett er over like før neste sommer.