Det er Svensk Golf som skriver om Bodén,  som opplevde et av tidenes hell i uhell på golfbanen forrige uke. Det forstyrrende bildet har spredt seg som ild i tørt gress på nettet, og har blant annet blitt plukket opp av Golf Digest

 

Svensk Golf skriver at ulykken skjedde på Bro Hofs Stadium Course 14. august. Hadde ballen som kom susende fra hull fem truffet siden av hodet eller i øyet, kunne utfallet blitt fatalt.

 

– Jeg hadde slått mitt andre slag ut av bunkeren, akkurat gått ut av den og så på min kollega. Jeg vred meg tilbake mot tee, og skulle gå frem til ballen min som lå lengre frem i fairway for å slå mitt tredje slag. I det jeg begynte å gå smalt det til og jeg fikk en ball i hodet, forteller Joakim Bodén.

 

Han falt ned på bakken og skrek, og forstod umiddelbart hva som hadde skjedd. Bodén sier han hørte en plystrende lyd gjennom luften like før det smalt.

 

– Kompisene rundt meg sa det hørtes ut som et pistolskudd. Jeg mistet ikke bevisstheten, og med en gang jeg ble truffet ropte jeg «hvor er den jævelen?». Jeg var så forbannet og fikk et adrenalinrush. De kom løpende bort fra hull 5 og var helt bedrøvet, men ingen hadde ropt fore. De var erfarne golfere som kjente til banen, men likevel hadde ingen ropt, sier Bodén til Svensk Golf.

 

Det er foreløpig ikke visst hva slags straff det blir på spilleren som ikke ropte fore, men i følge Svensk Golf kan farlig spill straffes med utestengelse fra golfbanen i tre til 24 måneder.

 

Har du opplevd lignende ulykker på golfbanen? Fortell oss din historie i kommentarfeltet under!