R1 har fått sin første seier. Og RocketBladez Tour har fått sin andre seier (Garcia vant i Thailand i fjor). Hvem kunne vel unngå å se at det var en R1 DJ brukte da han imponerte oss på vei til en seier med fire slags margin? Oppdrag utført for TaylorMade – etter kun en turnering.

 

Vinnerscoren hadde vært bedre om det ikke var for et par ville utslag – også de med R1. Snittet fra tee ble 252 meter. På sisterunden hadde han den lengste driven med 370 meter. DJ spilte hele seks treningsrunder. Han ankom Hawaii først av alle spillerne i feltet og forberedte seg grundig. RBladez Tour køllene ble bøyd en grad flatere, en endring som fungerte ganske greit. 6er jernet fra rundt 220 meter på #18 på mandag var utrolig imponerende. Mange nevner DJ som en av favorittene til pengelisten i 2013. Det er vanskelig å være uenig etter spillet i Tournament of Champions.

 

Driver: TaylorMade R1 (10°) med Fujikura Fuel 2.0 X (nøytralt innstilt, 8 gram vekt i tå og 2 gram hæl).

Fairwaywood: TaylorMade R11S (15.5°) og R9 (19°) med Aldila RIP X.

Jern: TaylorMade RocketBladez Tour (3-PW) med TT Dynamic Gold X100.

Wedger: TaylorMade TP xFT (54° og 60°) med KBS Black Nickel skaft.

Putter: Scotty Cameron Newport Proto

Ball: TaylorMade Penta TP5

Klær og sko: Adidas

 

TaylorMade R1 har orange logo. La du merke til at DJ ikke hadde orange hverken på klær, caps eller bagen? Orange er nemlig Clemson Universitys farge, erkerivalen til DJs favoritt University of South Carolina.