Med en sisterunde på to over par (74) landet hun på ti over for turneringen, 15 slag bak vinneren Christine Song fra USA.

 

Dette var bare Engzelius sin andre turnering på Symetra Tour, og første gang hun klarte cuten. Søndagens runde bestod av tre bogeys, en birdie og resten par.

 

– 74 i dag med 11 fairwaytreff, 12 greentreff og 32 putter. Det virket som jeg ikke klarte å rulle ballen hele veien til hullet denne runden. Da er det så klart vanskelig å gjøre birdies, skriver hun på sin Facebook-profil.

 

Mandag er det duket for nok en 18-hullskvalifisering til LPGA-touren. Engzelius venter fortsatt på sin første mulighet i selskap med verdens beste damer.

 

– Spillet føles bra, og jeg føler meg bra før Kingsmill-kvalifiseringen imorgen. Er allerede på flyplassen, men er ikke fremme på hotellet før etter midnatt. Heldigvis har jeg en sen start. Kanskje får jeg tid til å ta en titt på banen før jeg spiller, skrev Engzelius på sin FAce

 


 

Runde 1 og 2

 

Marita Engzelius klatret 43 plasser, og kom seg på riktig side av cutgrensen for første gang på Symetra Tour.

 

Engzelius kom seg ikke gjennom det trange nåløyet i mandagens kvalifisering til ukens LPGA Tour-turnering i Texas, og tok etter turneringen første fly til Florida for å forberede seg til ukens Guardian Retirement Championship. Dette er bare hennes andre turnering på Symetra Tour.

 

Les også: Ingen mandagskval-hell for Engzelius og Mikkelsen

 

Engzelius åpnet fredag med en skuffende 79 runde, og så ut til å måtte belage seg på en ny misset cut, men takket være en helomvending i spillet lørdag kom hun seg på riktig side av cutstreken.

 

– Etter noen tøffe uker føles det endelig som at spillet begynner å bli bedre. Det hele startet fredag hvor jeg til tross for 79-runden var ganske fornøyd med spillet. I dag bygget jeg videre på det positive fra gårsdagen, og avsluttet med en 73. Det kunne blitt en veldig bra runde om marginene var litt mer på min side. Ti fairwaytreff, ti greentreff og 29 putter. Men best av alt – jeg klarte cuten. Gleder meg veldig til å spille imorgen, skrev Engzelius på sin Facebook-profil etter runden.

 

Oslo-jenta deler nå 55. plassen på åtte over par sammenlagt. Franske Isabelle Boineau leder på seks under par.