God avslutting for Skarpnord

Marianne Skarpnord gjorde en god figur på avsluttingsdagen i Tsjekkia.

Runde 3

Med en flott 69-runde den siste dagen, kunne Skarpnord være fornøyd med å klatre til en 29. plass under Raiffeiseinbank Prague Masters.

De første ni hullene gikk best for Skarpnord. Med en birdie på hull 4, og en eagle på hull 9, viste den norske jenta at hun kjempet for å klatre på tabellen. Til tross for en bogey på hull 8, fikk Skarpnord en ny birdie på hull 14. Med resten av hullene på par, gikk den norske jenta tre slag under par sammenlagt. Det ga en 29. plass som hun delte med ti andre jenter.

Vinneren av turneringen ble den franske jenta Jade Schaeffer. Hun spilte på par under dagens runde, og vant med to slag på landsmannen Julie Greciet.

Runde 2

Den norske jenta som representerer Moss og Rygge golfklubb, kopierte nesten dagens runde med gårsdagens runde. Med tre birdies og tre bogeys endte Skarpnord på par, før morgendagens tredje runde.

Franske Jade Schaeffer tok over ledelsen i Raiffeisenbank Prague Masters. Med 8 slag under par på dagens runde, kunne den franske jenta juble for en ledelse på fire slag ned til neste spiller. På andreplassen ligger hjemmehåpet Klara Spilkova, sammen med den tyske jenta Caroline Masson. Jade Schaeffer greide utrolige syv birdier, en eagle, ni par og en bogey.

Om Marianne Skarpnord skulle forbedre spillet sitt den siste runden i morgen, er det kun tre slag opp til midten av tabellen, for en delt 20. plass.

Runde 1

41. plassen deler hun med hele 16 andre spillere, etter at hun gjorde fire bogeys og fire birdies i fredagens åpningsrunde på Albatross Golf Resort i Tsjekkia. I skrivende stund er det danske Malene Jørgensen og Carly Booth fra Skottland som leder turneringen med seks under par, men Booth har fortsatt noen hull igjen å spille på sin runde.

Etter å ha slitt med skader store deler av sesongen, har topplasseringene uteblitt for Marianne Skarpnord etter comebacket. Så langt er det 23. plassene fra Finnair Masters og ANZ RACV Ladies Masters i juni og februar som står som hennes beste resultater denne sesongen. Forhåpentligvis kan hun bedre på denne statistikken om hun løfter spillet sitt i helgen. Og veien opp til en god plassering er ikke lang. Det er jevnt i toppen, og mange spillere deler plassene øverst på leaderboardet. Hun har kun tre slag opp til en topp ti-plassering, og fire slag til tredjeplassen.