Riktignok ble det noen bogeys på scorekortet også søndag, men Skarpnord hadde sin beste runde i dag – en under par. Hun endte totalt på +5, fem slag bak topp ti-listen

 

Sarpingen slo til med en nye eagle, idag på hull 4, og spilte bare ett slag bak vinneren, Gwladys Nocera.

 

Nocera var tidligere nr 1 i Europa, men har ikke vunnet på Ladies European Tour på fem år, da hun tok sin 10. LET-seier i Madrid Open i 2008.

 

Den franske 38-åringen tok imidlertid en solid seier i Slovakia. Med en totalscore på -9 lå hun hele fire slag foran Lee-Anne Pace fra Sør-Afrika på andreplass.

 

Neste LET turnering er the Open de España Femenino “Madrid 2020”, som finner sted på Club de Campo Villa de Madrid 18-21 juli.

 

Runde 3:

Marianne Skarpnord måtte over par i Allianz Ladies Slovak Open lørdag.

 

Sarpingen gjorde seks bogeys, to birdies og en eagle på vei til sin 74-runde, og ligger med det seks over par når en runde gjenstår av ukens Europatour-turnering i Slovakia.

 

Skarpnord har 12 slag opp til lederen Gwladys Nocera fra Frankrike, og syv slag opp til en topp 10-plassering.

 


 

Runde 2

 

Marianne Skarpnord serverte fem birdies i dag, men dessverre ble det like mange bogeys og dermed en runde på par.

 

Ladies European Tour holder varmen i Slovakia med temperaturer rundt 30 grader og bare en bitteliten bris. I går spilte Marianne Skarpnord fire over par, og med en runde på par i dag klatret hun 20 plasser opp på leaderboardet og ligger ett slag innenfor cutgrensen som går på +5.

I toppen troner tidligere nummer 1 i Europa, Gwladys Nocera fra Frankrike sammen med danske Line Vedel. Nocera spilte dagens beste runde i dag på 68 slag. Begge ligger på -6 totalt.

Marianne må sette på vekkerklokken imorgen – hun starter på hull 10 allerede kl 07.40.

 

Benedikte Grøtvedt spilte tre slag bedre i dag enn i går, men + 9 totalt  holdt dessverre ikke til helgespill.