- Hadde ikke forestilt meg en seier så raskt

Oslo Golfklubbs Vilhelm Bogstrand tok i helgen karrierens første proffseier da han vant Southwest Kansas Pro-Am på Adams Tour.

Publisert

«Ville» avsluttet med en runde på fem under par, som tok ham til -13 sammenlagt, ett slag foran andremann Nick Mason fra Denver.

Lokalavisen Garden City Telegram skriver i følge Oslo Golfklubbs hjemmeside at Bogstrand var nådeløs på og rundt greenene.

– Det er utrolig. Jeg hadde ikke forestilt meg at jeg skulle få en seier så raskt. Det er lenge siden jeg har spilt så bra som i denne turneringen. Jeg hadde bare to bogeys på tre runder! sier han til avisen.

Bogstrand sier han bare fokuserte på sitt eget spill den siste runden.

– Måten jeg spilte på denne uken beviser for meg at det jeg jobber med fungerer. Det er en god følelse å vite at jeg kan spille godt under press. Det er nesten umulig å ikke ha noen nerver, men jeg er fornøyd med hvordan jeg håndterte tingene, konkluderer Bogstrand.

-Jeg ga han ingenting gratis der ute, men «guttungen gikk bare ut og vant det hele. Han er en av de beste nærspill-spillerne jeg har stett på lenge. Det er bare å ta av seg hatten for han, sa Nick Mason etter å ha blitt slått på seiersstreken av Bogstrand.

(Kilde: oslogk.no)

Powered by Labrador CMS