Lusetich skriver på sin Twitter-konto:

– Jeg har blitt fortalt at Tiger Woods sin tilstand har blitt forverret. Han kan ikke bevege seg bra, og har vondt når han sitter. Sitter i bilen med setet lent helt tilbake. Ikke tilbake i overskuelig fremtid. Trist, skriver Fox Sports-journalisten mandag. 

Det samme skriver den anonyme Twitter-brukeren «Secret Tour Pro»:

«Siden vi så Tiger i Hero World Challenge i desember har han blitt bedre, men så har han begynt å bli verre igjen. Begynte med korte, rolige joggetyrer rundt juletider, men har blitt verre siden. Han klarer ikke å kjøre bil, behøver sjåfør for å komme seg rundt, sitter i passasjersetet med setet lent helt tilbake. Han har vært i huset sitt i Albany siden desember for å minimere antall trapper han må gå. For øyeblikket klarer han bare å gå rundt i 30-45 minutter, og å sitte i en vanlig stol er ikke mulig lenger. Han ligger mesteparten av tiden».

Det skal sies at Secret Tour Pro – som vanlig – ikke oppgir noen kilde for informasjonen sin, men dersom det stemmer er det lite som tyder på at Tiger kommer tilbake til The Masters i april – eller 2016-sesongen for den saks skyld.

Les også: Denne kroppen har fått bank! Dette er Tiger sine skader

Tigers agent, Mark Steinberg var raskt ute med å avfeie ryktene.

–  Twitter-meldingene om Tigers helse er latterlige og over hodet ikke sanne. Det er forferdelig at noen kan finne opp rykter og at det blir presentert som en nyhet, skriver Steinberg i en pressemeldng.

Sist gang Tiger møtte pressen, sa han at han ikke vet om han kommer til å spille golf i 2016.

– Jeg har ikke noe svar på når jeg kan spille golf igjen. Det vet heller ikke kirurgen min. Det er ikke noe tidsskjema, det er det vanskeligste for meg, sa Tiger.