Førsteåring ved Florida State University delte 5. plassen individuelt i årets første turnering, Florida Challenge på Black Diamond Ranch. Turneringen som ble spilt over 36 hull mandag, inkluderte fem av de beste college-lagene i Florida.

 

Femteplassen var Bærums-jenta Hüllert sin beste plassering i de fire turneringene hun har rukket å spille siden hun begynte på college i fjor høst, og hennes første topp-10-plassering, takket være runder på 72 og 75 slag. Hennes åpningsrunde var en tangering av hennes beste turneringsscore som collegespiller.

 

Dette er andre gang Hüllert avslutter en turnering som Florida States beste spiller, skriver laget på sin nettside seminoles.com.

 

– Jeg er fornøyd med hvordan vi spilte. Så klart er målet å bli bedre for hver runde. Dette var en herlig måte å åpne vårsesongen på fordi vi klarte alle å identifisere hva vi må fortsette å jobbe med. Samtidig viste spillet vårt at vi har blitt bedre over vinterferien, sa lagets trener Amy Bond etter at lagets andreplass var i boks.

 

Hüllert og «The Seminoles» sin neste turnering blir ikke før 15. til 17. debruar.