Verdenstoer Lee Westwood håper denne ukens Shell Houston Open vil sørge for den perfekte oppladningen til Masters.

Engelskmannen er tilbake i aksjon igjen for første gang på tre uker, og han føler seg sikker på at spillet er der det skal være før årets første og kanskje største høydepunkt – Masters. Den turneringen begynner i neste uke.

Men først er det altså Shell Houston Open. Westy var ranket som nummer én i verden i nesten fire måneder, men en sakte start på sesongen har ført til at Martin Kaymer har overtatt plassen. Det skjedde for litt over fire uker siden.

Men blir han blant de to beste denne uken, klatrer Westwood til topps igjen.

– Jeg er her for å vinne. Det hadde vært herlig, og jeg ville fått mye selvtillit inn i neste uke. Jeg satser på å spille bra og slå gode slag. Jeg har sett mye forbedring de siste tre ukene siden jeg spilte sist, så jeg ønsker å ta med meg det ut på banen og spille solid. Jeg gleder meg. Dette er den tiden av året da jeg pleier å begynne å spille bra.

Westwood vil klatre til topps igjen om han blir blant de to beste. Han spiller sammen med Phil Mickelson og Anthony Kim. Trioen var tilfeldigvis også de tre beste i Masters i fjor. Og Westwood vet at forholdene i Texas ikke er identiske med dem han kan forvente i Georgia i neste uke, men regner med at hastigheten på greenene vil gi ham god trening.

Det er et sterkt startfelt denne uken. Matt Kuchar og Steve Stricker er på plass. Det samme er Ernie Els og Padraig Harrington. Martin Laird, som vant i forrige uke, er også med.

Kilde: golf365.com