VG

 

VG skriver i mandagens papirutgave om at Tutta trolig tjener over 20 millioner kroner denne sesongen, og samtidig passerer 100 millioner i løpet av karrieren. Hennes utrolige sesong gjør henne enda mer attraktiv når utstyrsavtalen med Nike nå reforhandles. Tuttas manager Geir Olav Killingstad sier til VG at han håper en avtale er på plass i november.

 

Tutta selv fokuserer på å toppe det som er av lister før året er omme, inkludert verdensrankingen.

 

– Jeg har en gyllen mulighet til å kunne avslutte året på topp. Jeg har som mål å toppe alle lister, og jeg kan ta det som er verdt å ta. Men det gjenstår å se når den tid kommer, sier Tutta til VG.

 

vg.no:

 

Tutta nær verdensener-mål: – Har en gyllen mulighet

 

 

Aftenposten

 

I Aftenposten gjentar Tutta sin mentaltrener Erik Bertrand Larssen sitt mantra om at hardt arbeid er grunnlaget for suksess:

 

– Jeg føler ikke at jeg er i noen flytsone. Det jeg gjør, kommer ene og alene av hardt arbeid. Det er ikke flaks eller at marginene er på min side. Hvis jeg legger ned arbeidet som behøves, vet jeg det er bra nok. Da kommer resultatene deretter. Det er opp til meg selv, forklarer Tutta til NTB som Aftenposten siterer.

 

Tidligere sportssjef Jan-Erik Aalbu er som alle andre mektig imponert over hva Tutta har prestert denne sesongen:

 

-Tutta har to store mål, det er seier i OL i Rio, samt bli nummer én på verdensrankingen. Det siste har hun absolutt gode muligheter for å klare nå. Akkurat denne seieren i Taiwan er ikke veldig stor, men når man ser på totalen av det Tutta har gjort dette året, er det helt fantastisk. Det er ingen tvil om at hun akkurat nå er verdens beste kvinnelige golfer, men måten verdensrankinglisten er bygget opp på gjør at hun ikke topper den, sier Aalbu.

 

Aftenposten.no:

 

Tutta: – Det har vært et fantastisk år 

 

 

TV2

 

Til TV2.no sier Tutta det er kult å forsvare en tittel for første gang i karrieren. Hun sier utfordringene i Taiwan sto i kø, med tanke på de tøffe forholdene

 

– Det føles ikke som denne seieren var en «walk in the park», selv om det kanskje ser sånn ut på papiret. Jobben skal gjøres, og hodet skal holdes kaldt i stort sett alle situasjoner. Det ble bra til slutt, sier Tutta til TV2.

 

Hun er overrasket over at hun har mulighet til å ta igjen Inbee Park på LPGA Tours kåring av «årets spiller».

 

– Nå har jeg i alle fall gitt meg selv en mulighet til å vinne alle listene som er gjeve å toppe. Jeg nærmer meg årets spiller, jeg nærmer meg pengelisten og verdensener. Det er kult å avslutte sesongen på topp på alt, sier hun og fortsetter:

 

– Topper du pengelisten er du stort sett den beste spilleren. Årets spiller trodde ingen av oss at vi kunne konkurrere mot Inbee siden hun vant tre majors. Men jeg har kuttet ned mange gap de siste månedene. Nå er i alle fall muligheten der, sier Tutta som konkluderer med at hun føler hun fortsatt har det beste foran seg:

 

– Dette er bare starten på det som kan bli en morsom reise, sier hun til TV2.

 

tv2.no:

 

Vil toppe alle listene denne sesongen

 

Video: Tutta dynket i champagne etter Taiwan-seieren

 

 

Dagbladet

 

Dagbladet papir har sitert NTB, som spør Tutta om dette er den beste sesongen i hennes karriere.

 

– Jeg vet ikke, jeg synes ikke det er morsomt å rangere sesonger mot hverandre. Jeg har spilt bra i 12 måneder, helt siden jeg vant i Sør-Korea i fjor. Det har vært et fantastisk år. Både kropp og hode fungerer bra, og jeg spiller bedre og bedre. Da er det morsomt, sier Tutta til NTB.

 

Målet til Tutta er å passere Park på toppen av verdensrankingen innen 2014.

 

– Alt hjelper. Skal jeg bli verdens beste, må jeg bli komfortabel med å skulle vinne i ulike situasjoner. Det er det jeg blir sterkere av, sier Tutta.

 

dagbladet.no:

 

Tutta har spilt inn over to millioner dollar så langt i år

 

Tutta til topps i LPGA

 

 

NRK

 

NRK var til stede i Taiwan for å intervjue Tutta etter seieren.

 

– Det er fortsatt to offisielle turneringer jeg skal spille i år. Jeg har ikke tenkt til å gi meg ennå, nå er jeg såpass nærme årets spiller på LPGA, vinne pengelisten og verdensrankingen. Alt jeg kan gjøre for å bli verdens beste er å vinne golfturneringer, bli mer komfortabel med å utføre den jobben. Jeg vet at jeg kanskje kan gi meg selv den beste julegaven i mitt liv, ved å bli verdens beste golfer i det vi går inn i et nytt år. Jeg skal gjøre mitt for å få det til å skje, sier Tutta til NRK.

 

Se video av intervjuet her

 

nrk.no:

 

– Desidert beste golfspelaren i verda!

 

 

Nettavisen

 

Nettavisen har i likhet med Aftenposten pratet med tidligere sportssjef Jan Erik Aalbu om Tuttas triumf.

 

– Hun er den desidert beste kvinnelige golferen i verden akkurat nå, og denne prestasjonen føyer seg bare inn i rekken over prestasjoner denne sesongen, sier Aalbu, som mener Inbee Park ikke hadde hatt nubbsjans mot Tutta denne uken.

 

– Park hadde aldri slått Tutta i denne turneringen, konstaterer han.

 

– Bare et tidsspørsmål før hun er nummer én