Tyrifjord Ladies Open er blitt en tradisjon der golfspillerne kommer igjen til Storøya år etter år. Det var vertsklubben som kunne hente hjem en av vandrepokalene, i Klasse 1. Mette Kyrvestad Ljåstad fra Tyrifjord Golfklubb vant sin klasse for tredje gang med et resultat på 76 slag netto.

 

Bra forhold på Storøya

  Banen holdt bra selv om det regnet mye. Det var raske greener og det er gøy at Tyrifjord vinner, sier Mette Kyrvestad Ljåstad som deltok for femte gang.

På andre plass i Klasse 1 kom Irene Jørgensen, også fra Tyrifjord Golfklubb med 78 slag netto. Grønmo Golfklubb ved Hege Gravvold fikk en tredje plass med 79 slag netto, og Gravvold kunne også innkassere dagens lengste drive på hull 9.

 

Årets høydepunkt

I Klasse 2 vant Herdis Eikemo fra Drøbak Golfklubb med 36 poeng. Hun var også strålende fornøyd med dagen.

– Dette er årets høydepunkt og banen er bra. Det er så vakkert her og så fikk jeg en birdie på hull 18, forteller Eikemo som deltok for sjette gang.

På andre plass i Klasse 2 kom Elisabeth Havnen, Oslo Golfklubb (33 poeng) og tredje plassen gikk til Tonny Kieding, Oppegård Golfklubb (30 poeng). Beste lokale spiller i Klasse 2 var Anne Sævareid Langen på sjette plass.

 

Rigmor Smefjell fra Tyrifjord Golfklubb hadde den lengste driven i Klasse 2. Tyrifjord-damene sto også for ”closest to pin” i begge klasser med Wenche Garder i Klasse 2 og Helen Sigvartsen i Klasse 1. 

Tekst: Anne Jørgensen