Vi har tidligere skrevet om X Hot 3Deep, den ekstreme fairwaywooden Phil har fått laget. Callaway har mer på lager. Møt Phrankenwood – en suksess for gammel og ny teknologi. 

 

 

Phil ville ha en moderne toerwood. Siden han hadde stor suksess med X Hot fairwaywood var det naturlig å bruke det beste fra den. Sammen med Callaways utviklingsavdeling laget han en minidriver med 8.5° 250cc hode. Den har lavere ballbane og bedre kontroll på forming av favorittslagene hans. Phrankenwood er en skreddersydd kølle. Det er mulig at den forblir en prototype men med dagens Callaway kan alt skje. 

 

Noen uttalelser fra Phil om sitt nye vidunder.

 

 

– Der har hørt meg si at det er en driver? Ikke sant? Jeg vet ikke om jeg klarer å få sagt det helt riktig. Det er en driver, den ser bare ut som en treerwood fordi våre drivere nå er så store. Denne er mindre, fordi det er en forbedret treerwood.

 

– Hvis du ser etter vil du se mange slag fra tee som har mye mer moment framover. Utslag på hull 9 ender opp i enden av bakken, det har jeg ikke klart på mange år.

 

 

– På utslaget på hull 10 får jeg 14-18 meter ekstra, og det gir meg en kølle eller to mindre på innspill enn jeg har hatt på lang tid. Utslaget på hull 15 ender opp langt der nede og jeg får to køller mindre fordi ballhastigheten er så høy og spinnen så lav. Så den ruller, akkurat slik som jeg ønsker det her.

 

Med både 3Deep og Phrankenwood i bagen kan det bli spennende å følge langt og til tider bredtslående Phil på Augusta.

 

I mellomtiden kan du kose deg med X Hot 3Deep. Som vi tidligere har skrevet kommer den for salg. Veiledende pris er 1795,- (fra 19.april).