Det ble mange forskjellige farger på Lundgreens scorekort etter den andre runden av Sanya Ladies Open. Heldigvis for den norske jenta, var det mange positive farger på scorekortet. Med en meget god 68-runde, klatret Cecilie opp fra en 102. plass til 71. plass. Desverre var det to slag under cuten. Så Lundgreen kom ikke med til den avsluttende runden.

 

Uansett, greide Lundgreen og vise en god runde i turneringsammenheng. Runden inneholdt tre bogeys, ni par, fem birdier, og en eagle på hull 9. Tolv slag bedre en gårsdagens runde.

 

Lederen av turneringen er hjermmehåpet Pan Yan Hong. Med åtte slag under par, ligger hun ett slag foran Patcharajutar Kongkraphan, fra Thailand. Rachel Bell fra England, ligger to slag bak på en tredjeplass sammenlagt. Pan forteller til ladieseuropeantour.com at caddien hennes ha vært en stor hjelp.

– Caddien min er også treneren min, og det er en stor inspirasjon. Under han, har resultatene mine forbedret seg utrolig mye, sier hun til nettsiden.

 

Runde 1

I likhet med LPGA-touren er også Ladies European Tour innom Asia denne uken. For første gang siden skadecomebacket i juni har Marianne Skarpnord valgt å stå over en turnering, og dermed er Cecilie Lundgreen (Borregaard GK) den eneste norske spilleren som stiller til start på Sanya Bay Golf Club i Kina. Dessverre har det vært langt fra noen drømmestart for østfoldingen.

Lundgreen åpnet med en runde på åtte over par (80) i det som er hennes tredje LET-turnering for året. Hennes to birdies, tre bogeys, to dobbelbogeys og ene trippelbogey tar henne til nesten helt nederst på resultatlisten. Med 102. plass har hun kun fire navn bak seg på resultattavlen.

Cecilie Lundgreen har imponert på Nordea Tour denne sesongen med tredjeplass på tourens rankingliste, etter å ha notert seg for en rekke pallplasseringer. På Ladies European Tour har det derimot vært andre boller. Her står hun bokført med to missede cuter i Open de Espana Femenino og lalla Meryem Cup, samt en 48. plass i New Zealand Women’s Open.