Med en avsluttende 74-runde bestående av fire birdies, fem bogeys og resten par, klatret Lundgreen åtte plaser opp leaderboardet på søndagens sisterunde.

 

Østfoldingen endte til slutt ni over for turneringen og delt 39. plass, hennes nest beste plassering for sesongen.

 

12 slag foran henne vant  sør-afrikaneren Lee-Anne Pace med ett slag på trioen Minea Blomqvist, Carlota Ciganda og Charley Hull.

 

Neste Ladies European Tour-turnering er Deloitte Ladies Open i Amsterdam 24. til 26. mai.

 


 

Runde 3

 

Cecilie Lundgreen falt 15 plasser i tredjerunden av Turkish Airlines Ladies Open.

 

Veteranen fra Borregaard snuste på ledelsen for første gang som LET-spiller etter torsdagens åpningsrunde, men har siden da stupt nedover leaderboardet.

 

Lørdag ble det en skuffende 79-runde (+6), og ligger med det åtte over par sammenlagt. Dermed ligger hun på 47. plass så langt.

 

Carlota Ciganda leder turneringen på fem under par.

 


 

Runde 2

 

Cecilie Lundgreen klarte ikke å holde trykket oppe i tet, og Marianne Skarpnord misset cuten i Turkish Airlines Ladies Open fredag.

 

Lundgreen startet dagen på andreplass, og var oppe i toppen for første gang som Ladies European Tour-spiller. Dessverre havnet navnet hennes ned på 15. plass på scoretavlen da dagen var omme.

 

Med seks bogeys og bare en birdie måtte hun signere for en skuffende 78-runde, og sarpingen ligger nå to over par sammenlagt. Dermed har hun en luke på seks slag til de tre lederne Trish Johnson (England), Laura Davies (England) og Carmen Alonso (Spania).

 

Lundgreen ligger bare slaget utenfor topp-10, og to bak topp-5. Hun ligger med det godt plassert til å pynte på 33. plassen i sesongstarten i februar som hennes bestenotering så langt i år. 

 

Marianne Skarpnord måtte opp i 79 slag fredag, og med 77 på åpningsrunden endte hun hele 10 over par for turneeringen. Hun misset cuten med tre slags margin, i det som var hennes første turnering siden seieren i Sør-Afrika.

 

Dette er første gang Skarpnord må pakke sakene tidlig siden ISPS Handa New Zealand Women’s Open i februar.

 


 

Runde 1

 

Cecilie Lundgreen er oppe på andreplass i Ladies European Tour-turneringen Turkish Airlines Ladies Open.

 

Sarpingen er inne i sin første sesong som Ladies European Tour-spiller, og fikk seg en solid opptur torsdag med en runde på tre under par i Antalya i Tyrkia.

 

Med fem birdies, to bogeys og resten par på scorekortet kunne Borregaard-veteranen signere for en 70-runde, bare ett slag bak den spanske lederen Carlota Ciganda. Lundgreen deler andreplassen sammen med tre andre spillere. Det gjorde hun med sine gode gamle køller som sikret henne en plass på årets tour.

 

– I fjor spilte jeg så bra på LET Access Tour. Treneren min var så snill og fikset meg nye køller til årets sesong, men jeg har ikke slått de så bra. Under en kølletest forrige uke prøvde jeg mine gamle køller igjen, og jeg utbrøt «Wow, dette er himmelsk!», sier Lundgreen, og fortsetter:

 

– Jeg var stabil og puttet bra, og fokuset mitt var på å treffe fairways som er avgjørende her ute.

 

33. plassen i sesongstarten Volvik RACV Ladies Masters i februar er Lundgreens foreløpig beste resultat for sesongen. Siden da har hun misset tre strake cuter.

 

Dessverre skulle det ikke gå like bra for Marianne Skarpnord i torsdagens åpningsrunde. Skarpnord har hatt en imponerende start på årets sesong med blant annet karrierens tredje LET-seier, men måtte fire over par (77) .

 

Med fire bogeys, en dobbel og to birdies på scorekortet starter hun fredagens runde ett slag bak cutstreken.