Savner du golf på TV like mye som oss? I så fall er det bare å begynne å glede seg.

I november 2018 slo Phil Mickelson sin erkerival gjennom hele karrieren, Tiger Woods, i den mye omtalte oppvisningsduellen «The Match» i Las Vegas.

Mickelson vant i omspill under flomlysene og sikret seierspotten på vanvittige ni millioner dollar. I opptakten til duellen ble matchen hypet opp som noe som skulle bli et banebrytende arrangement innen golf, men matchen ble en antiklimatisk og kunstig affære som aldri helt klarte å leve opp til forventningene.

I tillegg til at ingen av de to stjernene leverte sin beste golf, ble det ikke så mange spydigheter mellom de to som man hadde håpet på i forkant. Sendingen ble i stedet preget av to spillere som ikke virket helt komfortable med å spille med mikrofon, og i stedet for drittslenging og vitser ble man heller servert småklein «small talk» fra de to superstjernene.

Det blir det nok en forandring på når de får med seg to andre tidligere erkerivaler – NFL-legendene Tom Brady og Peyton Manning – med i omkampen som skal spilles i mai.

Onsdag ble det bekreftet at «The Match: Champions for Charity» går av stabelen i en direktesendt TV-sending fra Sør-Florida en eller annen gang i mai.

Alle inntektene fra arrangementet går til å støtte kampen mot koronaviruset.

Mens den første utgaven av The Match ble sendt på strømmetjenesten Viaplay her i Norge, er det foreløpig uvisst hvem som sikrer seg rettighetene denne gang.