Woods er regjerende mester i turneringen, og onsdag ble det bekreftet fra Tigers agent, Mark Steinberg at Woods mest sannsynlig står på startstreken.

 

– Han hadde ikke kommet hit om han ikke hadde planlagt å spille. Han har planer om å spille, og å spille bra, opplyser Steinberg i en tekstmelding til ESPN.  

 

Dersom Adam Scott vinner denne uken og Tiger ender utenfor topp-7, vil Scott ta over verdensenertronen fra Tiger. Tiger har fått starttid på torsdag, med nettopp Adam Scott og Henrik Stenson, men det er fortsatt uvisst om han stiller til start. Med tanke på at alle greenområder på Doral er bygget om det siste året,er han mer avhengig av å få en innspillsrunde i år sammenlignet med tidligere sesonger.

 

Tiger Woods trakk seg fra Honda Classic 13 hull ut i sisterunden forrige søndag. Han uttalte etter runden at han følte spasmer i ryggen.

 

– Det var den samme følelsen jeg hadde under Barclays, sa Woods, og referer til Playoff-turneringen i fjor høst der han til slutt endte på andreplass. Etter The Barclays ble det ikke en eneste topp-10-plassering på Woods resten av sesongen.

 

Woods har fortsatt til gode å fullføre en 72-hullsturnering på PGA-touren i år.