Nå kommer syklene til golfbanen

Vi omtalte nylig fotballgolf, en av de raskest voksende idrettene i USA, som nå er på vei til Norge. Nå er også syklene på vei til golfbanen.

Publisert

Noen spillere foretrekker å spasere på golfbanen, mens noen trives best i golfbil. Nå er også et tredje alternativ på vei, for de som vil kombinere trim med å transportere seg selv raskere enn til fots.

Forrige uke fikk nemlig sykkelgolf sin debut på Westin Kierland Golf Club i Scottsdale, Arizona, skriver pga.com. Du spiller golf som vanlig – men sykler mellom slagene.

Les også: – Golfen bør utnytte at nesten alle har et forhold til fotball

Syklene er har spesialdesignede gummihjul som er ekstra breie for å hindre hjulspor i gresset. På baksiden av syklene henger spesiallagde golfbager festet til syklene.

– Dette er fantastisk, og en fin måte å trene på. Hvis man skal sitte, hvorfor gidde å sitte på en fastlåst sykkel på gymmen?, spør direktør ved Westin Kierland resort, Nancy Dickens.

Hun tror sykler på golfbaner kommer til å bli en hit, spesielt med tanke på at det gjør det mulig å spille ni hull på en time.

Hva tror du om sykling på golfbanen? Hadde du syklet dersom din klubb leide ut sykler? Bruk kommentarfeltet under og si din mening!

Reportasje fra Fox.com

Powered by Labrador CMS