Ifølge golf.com har PGA Tour signert en avtale med Netflix om å produsere en helt ny dokumentarserie fra sirkuset på PGA-touren, og flere av tourens største stjerner skal allerede ha sagt ja til å invitere TV-kameraene tett på livene sine.

Serien skal produseres av Vox Media, som står bak «Explained», og Box to Box Films, produsenten bak supersuksessen «Drive to Survive». Drive to Survive har bidratt til rekordinteresse for Formel 1 over hele verden, og har vært på topplisten til Netflix i Norge i lang tid.

Serien har vært en braksuksess både blant eksisterende og nye Formel 1-fans, og ifølge kampanje.com har Drive to Survive ført til at antall TV-seere på de norske Formel 1-sendingene har blitt tidoblet (!).

Golf.com skriver at PGA Tour-serien skal bli modellert etter suksessoppskriften til Drive to Survive med sin «enestående og eksklusive tilgang til verdens beste sjåfører».

Verken Netflix, PGA Tour, Vox Media eller Box to Box Films ønsket å kommentere avsløringen, men ifølge golf.com starter filmingen allerede på starten av 2021/2022-sesongen, som starter i høst.