Etter å ha vært en sekshulls bane siden åpningen i 2004, kan klubben nå melde at tre nye hull er klare for spill i begynnelsen av juli. Derved er banen ferdig utbygget med to par tre hull, to par fem og fem par fire hull.

 

– Vi er stolte og gleder oss på vegne av medlemmene som nå får en fullverdig nihulls bane å spille på, sier daglig leder Bjørn Nordby i en pressemelding.

Han kan også opplyse om at det vil bli bygget to sett utslagssteder på hvert av de ni hullene. Når man spiller 18 hull vil man derved ikke spille de samme hullene to ganger, men ha forskjellige utfordringer på hver av rundene. Dette konseptet gir en “dobbel-9” bane og blir slopet som en 18-hulls bane.

 

– Ved å ha forskjellig utslagsted på første og andre runden får man en mer variert opplevelse over 18 hull, sier Nordby.

 

Gjersjøen Golfbane er kjent for sin gode kvalitet på fairway og greener, og fikk 9 av 10 mulige poeng da Østlandets Blad vurderte banen i 2010. Dette er spesielt imponerende siden det ikke blir noen form av sprøytemidler på banen, siden den ligger ved drikkevannskilden Gjersjøen. Gjersjøen golfbane er derfor Norges eneste virkelig miljøbane. Til tross for dette er banen hvert år blant de to-tre som åpner tidligst i Oslo-området, heter det i pressemeldingen.

– Vi er spesielt stolte av alle positive tilbakemeldinger vi får på banekvaliteten sier Nordby.

 

For mer informasjon, besøk klubbens hjemmeside.