På finaledagen var det er liten «klestørk» vind som ble satt i spill. Imidlertid taklet de fleste dette og det ble slått noen gode slag også på finaledagen, skriver Bodø Golfpark på sin hjemmeside.

Fra klubbens hjemmeside:

Junior dame ble vunnet av Jenny Bolle (Narvik GK) med Cathrine Sandvoll fra samme klubb på 2 plass. Junior herre var den eneste klassen hvor en hjemmeklubbspiller var på pallen, stortalentet Ole M. Sveggen kom på tredjeplass her, mens Vebjørn Lund (Alta GK) vant og Casper Bolle (Narvik GK) tok 2 plass.

I Dameklassen ble det tidlig klart at Sandra Nordaas ville stikke av med seieren. Vibeke Grønvoll og Jenny Bolle (begge Narvik GK) tok de to neste plassene. Vår best plasserte damespiller, Jorunn Markussen, kom på fjerde.

Herreklassen som startet finalerunden med to slags margin mellom første og andre plass var mer spennende. Dette endte tilslutt med en seier på syv slag til Marcus Dons fra Tromsø, vi får ta litt eierforhold i at Bodøkjære, og inntil idag, regjerende Nordnorsk mester Richard Kvitvær kom på andre. Tredjeplassen gikk til Vebjørn Lund fra Alta. I denne klassen ble også beste hjemmeklubb plassering fjerde plass med Pål Hansen.

Vi synes det er spesielt morsomt at juniorer også er med på pallen i «voksenklassen» vi hadde med Georg Hansen, Jonas Skaug, Eckapong Chompoosri (Ahn) og Anders Kummernes i tillegg til nevnte Ole M. Sveggen. Alle disse har prestert bra i helgen og har vært innenfor cutgrensen. Vi håper virkelig at en av våre kan være på toppen om ikke så veldig lenge.

Det har vært lagt til grunn en intet mindre enn en fabelaktig jobb fra alle dere som har lagt ned utallige dugnadstimer for å få dette til, vi er skyldig dere en veldig stor takk og noe mer som for hjelpen.

Så takker vi også for alle gode tilbakemeldinger vi har fått gjennom mesterskapet, og for de fine ord Nordnorsk mester Marcus Dons ga oss i sin seierstale.

 

Før turneringen

Sammen med de beste fra nord stiller også to spillere fra Sør-Norge. Det har heller aldri vært ett bedre startfelt, med et gjennomsnittlig HCP på 11,6. Mesterskapet samler deltakere fra Hammerfest, Karasjokk, Tromsø, Harstad, Vesterålen, Lofoten, Narvik, Mo i Rana, Mosjøen, Sandnessjøen – og Drøbak! Spredningen i alder er også god, fra 14 til 68 år.

Det konkurreres i rent slag spill med start kl 0730 på lørdag den 13.august. Av 121 spillere som starter går ca 90 videre til neste runde søndag. Værmeldingen lover delvis skyet pent vær, med temperaturer fra 14 – 18 grader.

Det forventes at de siste er inne rundt kl. 1500 på søndag.