Nordmennene bak skjema i finalen

Håpet om Ladies European Tour-kortet i 2022 henger i en tynn tråd for de norske spillerne i q-school-finalen i Spania, men da må de få opp farten de to neste rundene.

Publisert

Tre av fem runder av q-school-finalen er ferdigspilt, og ingen av de norske spillerne ligger blant de 20 beste som sikrer full kategori på Ladies European Tour neste sesong.

Nærmest er Madelene Stavnar på delt 41.-plass med fire over par etter runder på 74, 73 og 72 slag. Hun har en overkommelig luke på tre slag opp til topp-20, og forhåpentligvis fortsetter den positive trenden med gradvis forbedring for hver runde.

Tre slag bak henne følger Michelle Forsland på 64.-plass (+7) etter runder på 74, 77 og 71 slag, med Dorthea Forbrigd og Maiken Bing Paulsen hakk i hæl på delt 70.-plass.

Tina Mazarino ligger sist av de norske jentene på 109.-plass, 16 over par.

Maiken Bing Paulsen og Madelen Stavnar er allerede sikret begrensede spillerettigheter på Ladies European Tour i 2022, men spiller i finalen i et forsøk på å forbedre sine kategorier slik at de kan få et fullt turneringsprogram. For Forsland, Forbrigd og Mazarino venter derimot Let Access Series hvis det ikke går veien i finalen.

Powered by Labrador CMS